Actueel

THEATERGROEP DE NIEUWE BUREN

TG De Nieuwe Buren

Afgelopen jaar heb ik samen met Sjors Wijers, Frieda de Rhoter en Matin Dadfar Theatergroep ‘De Nieuwe Buren’ opgestart.
Wij hebben de voorstelling ‘Curriculum Vitae’ gemaakt voor het Springplankfestival in Rotterdam. Dat is zeer goed bevallen, dus gaan wij de voorstelling nog vaker spelen en het uiteindelijk verder ontwikkelen en er een drieluik van maken.
 
Curriculum Vitae
IMG_7936
Jonge mensen die proberen hun droom na te jagen, waarbij zij worstelen met hun binnen- en buitenkant.
Het speelt zich af in een vliegtuig met vier stewards, maar het is niet zomaar een reis, het is een beleving met live entertainment.
Het is een speelse voorstelling met veel beweging, humor, ongemak en verrassende elementen.
 
Om ons te blijven volgen, kun je onze Facebookpagina bezoeken en liken

 

 

 

 

LIKE

Sinds 2014 werk ik als actrice bij Theatergroep PlayBack.

Sanne N 2_zwPlayBack maakt interactief, herkenbaar en actueel theater voor jongeren over thema’s die voor hen belangrijk zijn. Zo brengen we de dialoog op gang en zetten we jongeren van alle onderwijsniveaus van het voortgezet onderwijs aan tot nadenken over zichzelf en de wereld om hen heen.

Het is een hele fijne en leerzame werkplek.

Ik speel in de voorstelling Like

‘Wanneer hoor je erbij? En wanneer val je buiten de boot? Like is een rauwe, interactieve voorstelling over de pijn van buitengesloten worden en de invloed van social media hierop.
Like confronteert jongeren met de emotionele gevolgen van pesten. De voorstelling schetst op treffende en herkenbare wijze de belevingswereld van pesters, omstanders en gepeste jongeren. Zo maakt PlayBack jongeren bewust van de werking van groepsdruk en rolpatronen en de invloed die zij zelf hebben op leeftijdgenoten. Op interactieve wijze krijgt het publiek inzicht in de mogelijkheden om pestgedrag te stoppen en te voorkomen. Of dat nu in het echt gebeurt of via de digitale media: voor jongeren is er geen verschil.’

 

Wil je meer weten over PlayBack of de voorstelling Like boeken? Kijk op Theatergroep PlayBack

Like

 

 

ER WAS EENS…

Theaterrondleiding voor de hele familie in het Van Abbemuseum te Eindhoven.
Er staan wonderlijke zaken te gebeuren, in de theaterrondleiding door de collectietentoonstelling Er was eens… De collectie nu. Een vergeten en stoffig schilderij breekt uit haar lijst om in het nieuwe Van Abbe op ontdekkingstocht te gaan. Het is een portret van de excentrieke H.H. van Abbe, een ver familielid van Henri van Abbe, op zoek naar een eigen plekje aan de muur. Tijdens haar zoektocht ontdekt ze een hele nieuwe wereld van kunstwerken. Onbegrijpelijke vormen, verrassende kleuren en beelden. Alles vertelt haar een ander verhaal. Waar soms heel wat om te hi ha lachen valt…

https://www.youtube.com/watch?v=oGfAdT4ujxo&feature=youtu.be